Η σχολή

What we're good at

Η ιστορία του Laguna beach park

Το lbp ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε το 2013.

Λίγα χρόνια πριν, ο Σταμάτης έκανε windsurf εκεί και η Αναστασία καθόταν και τον κοιτούσε πάνω από το λόφο που βρίσκεται μπροστά από την μικρή λαγκούνα. Χάζευαν την φανταστική θέα και ονειρευόντουσαν να είχαν το δικό τους σερφ κλαμπ σε αυτό το σημείο.

Είχαν ονειρευτεί να δημιουργήσουν ένα σερφ κλαμπ που δεν θα θύμιζε μία τυπική τέτοια επιχείρηση, αλλά θα ήταν πολύ φιλικό και “cool”, ένα μέρος όπου σέρφερς και μη, θα αγαπούσαν να χαλαρώνουν κατά την διάρκεια των διακοπών τους…ήθελαν να δημιουργήσουν ένα μέρος που θα ήταν παράδεισος όχι μόνο για τα δικά τους παιδιά αλλά επίσης για τις οικογένειες που θα τους επισκέπτονταν και θα περνούσαν τις διακοπές μαζί τους.

Είχαν ονειρευτεί να ανόιξουν ένα σερφ κλαμπ σε αυτό το μέρος της λαγκούνας, με τα πολύ ζεστά και ρηχά κρυστάλλινα νερά που είναι όχι μόνο ιδανικά για τους αρχάριους σερφερς αλλά λαι για τους προχωρημένους frrestylers που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες φιγούρες  πάνω στο επίπεδο νερό αυτού του μαγικού μέρους που είναι η μικρή λαγκούνα (Λαγκουνάκι)

Το όνειρο αυτό πραγματοποιήθηκε το 2013 και από τότε ζούμε το όνειρό μας με εσάς. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να έχετε τις σερφο-διακοπές των ονείρων σας στο Laguna Beach Park στην Νάξο.

ΣΤΟ SURF STATION ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
  • Πρώτα απο όλα φιλοξενο και φιλικό περιβάλλον ακόμα και την υψηλή περίοδο
  • Μαθήματα για freestyle φιγούρες από «spock” kai “flaka” έως “culo” kai “burner”.
  • Μαθήματα wave windsurf από forward έως backside 360.
  • Μαθήματα wave windsurf από forward έως backside 360.
  • Ενοικίαση εξοπλισμού ιστιοσανιδας και όρθιου κανό (sup)
  • Φύλαξη εξοπλισμού και μεταφορά από και προς το λιμάνι.
  • Τιπς για οποιoδήποτε windsurf φιγούρα.
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ
  • Νόστιμο παραδοσιακό γαφητο
  • Τέλεια μονοπάτια για ποδήλατο και πεζοπορία

Αναστασία Χιώτη

Στο σερφ κλαμπ μας, καθημερινά βρίσκεται η Αναστασία στην ρεσεψιόν , πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει και να σας δώσει πληροφορίες και συμβουλές για το νησί όπως μόνο μια «local” γνωρίζει.

SEE MORE
Σταμάτης Προμπονάς  Gre393

Ο Σταμάτης βρίσκεται παντoύ!!! Μέσα και έξω από το νερό, είναι πάντα διαθέσιμος να σας βοηθήσει, να σας διδάξει και να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές για την ιστιοσανίδα, η αγάπη του για την ιστιοσανίδα είναι μεταδοτική και τι καλύτερο από το να μάθεις τα μυστικά αυτού του αθλήματος από έναν επαγγελματία windsurfer.

Υς: αν πετύχετε τον Σταμάτη μέσα στο νερό να σερφάρει, αξίζει να τον παρατηρήσετε λίγο να κάνει τα μαγικά του. Οι freestyle φιγούρεςτου θα σας κόψουν την ανάσα!

SEE MORE

Το lbp έχει δημιουργηθεί απκλειστικα από ανακλυσώσιμα υλικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και την παραλία. Ο Σταμάτης και η Αναστασία με περίσσια προσωπική εργασία, φροντίδα και αγάπη δημιούργησαν ένα μέρος για να μπορούν να μοιραστούν το όνειρό τους μαζί σας.