Η ομάδα

Get to know us better

Η ομάδα του Laguna beach park και το όμορφο νησί της Νάξου θα σας βοηθήσουν να περάσετε αξέχαστες διακοπές!

Live

κάθε στιγμή από τις σερφοδιακοπές σας!

team_image
Owner - Instructor

Stam Promponas

Λάτρης των extreme sports στα 16 του ανακάλυψε το άθλημα που κέρδισε την προτίμηση του, το freestyle windsurf! Πρωταθλητής στην Ελλάδα, συμμετοχές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ( EFPT) καθώς και η κατάκτηση της 15 θέσης σε έναν αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος (PWA) είναι κάποια από τα επιτεύγματα του. Εξαιρετικός εκπαιδευτής της ιστιοσανίδας ακόμα και σε υψηλότερα επίπεδα. Αγαπάει τα παιδιά και του αρέσει η ενασχόληση μαζί τους! Στον Σταμάτη αρέσει το skate, mountain bike και το snowboard

Love

κάθε λεπτό..

team_image
General Manager

Anastasia Chioti

Απόφοιτος ψυχολογίας με ειδίκευση πάνω στα παιδιά της αρέσει πολύ η ενασχόληση μαζί τους καθώς και η δημιουργική απασχόληση τους που σκοπό έχει την νοητική και σωματική τους ανάπτυξη σε συνδυασμό με την διασκέδαση. Mεγάλωσε στην Νάξο και μικρή νόμιζε ότι το σερφ το έκαναν μόνο οι «τουρίστες»...!!! Όταν όμως το γνώρισε ...το αγάπησε αμέσως.. Ευγενική και πρόσχαρη θα είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει για να σας μείνουν αυτές οι διακοπές αξέχαστες !

Laugh

όλη την ώρα!

team_image
Instructor

George Nomikos

Ο Γιώργος είναι μέλος του Laguna Beach Park από το 2014.Διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην Αθήνα αλλά η ανάγκη του για μια πιο ποιοτική ζωή τον ανάγκασε να κάνει το hobby του επάγγελμα.Σαν δάσκαλος ιστιοσανίδας συνδυάζει την πολυετή πείρα του, την αγάπη του για άθλημα και την μεταδοτικότητα!Με το Γιώργο είναι σίγουρο ότι θα νοιώσετε surfer πάρα πολύ γρήγορα !

Walk in as a Guest and become a Friend…