ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Η Λαγκούνα ειναι το ασφαλέστερο σημειο στον κόσμο για να μάθει κανεις windsurf.

Ο άνεμος ,το διάσιμο μελτέμι, κινητήρια δύναμη για το πανί μας τους καλοκαιρινούς μήνες κυμαίνεται απο 10 εως 35 κόμβους..

Με βάθος νερού που δεν ξεπερνά το ενάμιση μέτρο και με τον ήρεμο κυματισμό που προσφέρει ο φυσικός ύφαλος οσο αέρα και να έχει η Λαγκούνα είναι το σποτ που ονειρεύεται ο κάθε αρχάριος windsurfer..

laguna

Οι λάτρεις του Slalom θα μείνουν ευχαριστημένοι στη Λαγκούνα.

Στατιστικά ανέμου

Spot Map

Αισθάνεστε ανασφάλεια να βγείτε έξω από τον ύφαλο;

Αισθάνεστε ανασφάλεια να βγείτε έξω από το reef? Το Λαγκουνακι είναι εδώ για να σας εκπαιδεύσει να περάσετε από το μέτριο επίπεδο στο επίπεδο που απαιτείτε για να βγείτε στο κύμα! Μικρή διαδρομή με κύμα καθαρό που δε ξεπερνάει το ένα μέτρο στο λαγκουνάκι θα αισθανθείτε μια εξομοίωση από σοβαρές συνθήκες wave έχοντας όμως  απόλυτη ασφάλεια..

Μήπως είστε.. “πορωμένος” με το freestyle;

Η Λαγκουνα είναι το μέρος σας!Θα βρείτε: εντελώς flat νερό για να μάθετε τα κόλπα σας και choppy συνθήκες για να βεβαιωθείτε ότι βγαίνουν παντού!

Η θέα από το “ Laguna Beach Park”

Η θέα. Η πώρωση σας για το windsurf δε θα πρέπει να σας εμποδίσει να θαυμάσετε την θέα. Η χώρα απλώνεται επιβλητικά στα βόρεια από την διεύθυνση που έρχεται το μελτέμι με το κάστρο στην κορυφή. Ανατολικά συναντάμε την υψηλότερη κορυφή των Κυκλάδων όρος ΖΑΣ Δυτικά ένα μέρος της Πάρου και το πετρώδες βουνό της Στελίδας.