ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η Λαγκούνα είναι ιδανική για τις οικογενειακές σερφοδιακοπές σας!

surf-life-saving

ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Laguna είναι το ασφαλέστερο μέρος στο κόσμο για να μάθει κανεις windsurfing.

n

ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Ένα από τα καλύτερα μέρη είτε για αρχάριο είτε για επαγγελματία αθλητή!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
ΚΡΑΤΗΣΗ

Το Όναμά σας (required)

Το email σας (required)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Ανοίγουμε την Πρωτομαγιά του 2018 μέχρι 30 Οκτωβρίου

Μέρα άφιξης

Μέρα αναχώρησης

captcha

Παρακαλώ αντιγράψτε τον κωδικό που βλέπετε παραπάνω



Η ΟΜΑΔΑ
team_image
Trainer

Stamatis Promponas

Ο Σταμάτης Προμπονάς λάτρης των extreme sports στα 16 του ανακάλυψε το άθλημα που κέρδισε την προτίμηση του, το freestyle windsurf! Πρωταθλητής στην Ελλάδα, συμμετοχές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ( EFPT) καθώς και η κατάκτηση της 15 θέσης σε έναν αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος (PWA) είναι κάποια από τα επιτεύγματα του. Εξαιρετικός εκπαιδευτής της ιστιοσανίδας ακόμα και σε υψηλότερα επίπεδα. Αγαπάει τα παιδιά και του αρέσει η ενασχόληση μαζί τους! Στον Σταμάτη αρέσει το skate, mountain bike και το snowboard.

team_image
General Manager

Αναστασία Χιώτη

Η Αναστασία Χιώτη απόφοιτος ψυχολογίας με ειδίκευση πάνω στα παιδιά της αρέσει πολύ η ενασχόληση μαζί τους καθώς και η δημιουργική απασχόληση τους που σκοπό έχει την νοητική και σωματική τους ανάπτυξη σε συνδυασμό με την διασκέδαση. Mεγάλωσε στην Νάξο και μικρή νόμιζε ότι το σερφ το έκαναν μόνο οι «τουρίστες»...!!! Όταν όμως το γνώρισε ...το αγάπησε αμέσως.. Ευγενική και πρόσχαρη θα είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει για να σας μείνουν αυτές οι διακοπές αξέχαστες !

team_image
Surfdog

George Nomikos

Ο Γιώργος είναι μέλος του Laguna Beach Park από το 2014.Διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην Αθήνα αλλά η ανάγκη του για μια πιο ποιοτική ζωή τον ανάγκασε να κάνει το hobby του επάγγελμα.Σαν δάσκαλος ιστιοσανίδας συνδυάζει την πολυετή πείρα του, την αγάπη του για άθλημα και την μεταδοτικότητα!Με το Γιώργο είναι σίγουρο ότι θα νοιώσετε surfer πάρα πολύ γρήγορα !